Tekenclub de Compositie

De tekenclub is 18 jaar oud. Op donderdagavond (19.30 tot 21.30, kosten 3 euro) geeft Peer begeleiding in het teken en schilderproces aan volwassen. De deelnemers van de tekenclub werken vrij. Tussendoor geeft hij een aantal weken les in allerlei technieken. Voorop staat het plezier. In het laatste half uur zetten de deelnemers hun werk naast elkaar en bespreekt Peer de werkstukken, een leerzaam moment. Eens per jaar bezoeken we een museum. In het voorjaar gaan we naar buiten om in de openlucht te werken.

Tijdens Rondje Cultureel Leidschenveen houden we Open Huis. De cursisten zullen aan het werk zijn. Wij hebben een expositie in Woonzorgcentrum Leilinde. Deze kan in groepen onder begeleiding worden bezocht. (We moeten groepsgewijs om rekening te houden met de bewoners).

De pubers hebben sprookjes- en stripfiguren geschilderd en met vier graffitikunstenaars de Veenwegtunnel gespoten.

Locatie: Wijkcentrum Leidschenveen, Harriët Freezerhof 201

Peer van der Woude

070 – 3212454