Matices Dansschool

Lady Styling Salsa & Bachata en Zumba

Instructrice Mati ontwikkelde haar voorliefde voor dans en muziek op jonge leeftijd. In haar jeugd in Cuba volgde zij haar dansopleiding en werkte meer dan 10 jaar als professionele danseres bij verschillende gezelschappen.

Matices dansschool verzorgt danslessen Lady Styling Salsa & Bachata en Zumba fitnesslessen. Bij de workshops en lessen van Matices gebruikt Mati haar grote danservaring samen met haar kennis van vele Latijn Amerikaanse ritmes.

ZUMBA                                                                                                

Sinds 2009 is zij ZUMBA instructrice en geeft haar ZUMBA-fitnesslessen met veel plezier en professionaliteit.

Lady Styling Salsa & Bachata

De kenmerken van lady styling zijn: vrouwelijke, sensuele en elegante bewegingen, deze sluiten goed aan bij Mati’s eigen dansstijl. Mati staat bekend om haar energieke en enthousiaste manier van lesgeven.

Locatie: Wijkcentrum Leidschenveen, Harriët Freezerhof 201

www.matices.nl

info@matices.nl

https://www.facebook.com/Matices-dansschool-206428859825849/
https://www.instagram.com/ferrer.haas/