Popkoor Rebound

Vanuit Leidschendam/ Voorburg en wijde omgeving komt popkoor Rebound. Een groep van ongeveer 60 mensen die met elkaar de passie voor zingen delen. Onder de enthousiaste en bekwame leiding van onze dirigent Bart de Jong is Rebound vanaf de oprichting in 2012 uitgegroeid tot een koor dat een mooie klankkleur heeft en goede optredens neer kan zetten. We zingen uit het hoofd, met 6 stemgroepen en bij een aantal nummers zit een bescheiden choreografie.

Het mag natuurlijk gezellig zijn op de oefenavonden, maar als we optreden moeten de mensen die langs komen geprikkeld worden om geboeid te blijven kijken en vooral te blijven luisteren. Het repertoire bestaat uit nieuwe en oude gouden hits, gevoelige ballads, swingende rock en gezellige kerstnummers.

Wetenschappelijk is aangetoond dat zingen gezond is, maar vooral ook dat samen zingen de saamhorigheid bevordert. Dat is bij popkoor Rebound zeker het geval. Kortom, samen met het streven naar kwaliteit maakt dat dat er gesproken kan worden van een gezellig en goed klinkend koor, waarnaar het prettig kijken en luisteren is.

Locatie: Wijkcentrum Leidschenveen, Harriët Freezerhof 201

www.popkoorrebound.nl

boekingen@popkoorrebound.nl

Boekingencommissie: Vera Blom 06 53 29 87 65 en Marina Grevelink 06 53 36 50 99