Sanne Kappert: Kunsteducatie

Mijn naam is Sanne Kappert. Sinds 2017 woon ik in Leidschenveen, samen met mijn man en twee kinderen.

Tijdens Rondje Cultureel Leidschenveen verzorg ik een creatieve workshop voor kinderen van 6-12 jaar. Ik ben docente beeldende vormingIk geef als kunstdocent lessen op basisscholen en bij culturele instellingen. Ook geef ik les in het Kinderboekenmuseum (Den Haag, achter het Centraal Station).

Wat gaan we doen?

Creatieve workshop ‘magisch kleurenpalet’: We gaan samen een heel groot kunstwerk maken! Het wordt 1,5 x 2,5 meter groot. Aan de hand van een stappenplan met verschillende opdrachten maken we een kunstwerk met veel verschillende kleuren en fantasievormen. Als het kunstwerk af is zorgen we voor een mooie bestemming in Leidschenveen!

Duur: maximaal 45 minuten

Doelgroep: kinderen van 6-12 jaar

Tijd: 13 uur, 14 uur, 15 uur en 16 uur

Locatie: Stadsboerderij Landzigt

www.sk-kunsteducatie.nl

sannekappert@hotmail.com