Schelpenhof: Expositie senioren creagroep

Het seniorencomplex Schelpenhof heeft een recreatieruimte de DOL-FIJNE(N)HUIS om daar op middagen activiteiten te organiseren, Ik, Wil  van den Berg woon er vanaf het begin. Altijd al met anderen vele middagen gevuld met activiteiten zoals crea-middagen, klaverjassen en tekenen/schilderen.                                                                            

We zijn nu al bijna tien jaar onder begeleiding van Peer van der Woude aan het tekenen/schilderen. Hij begeleidt de deelnemers om een kunstwerkje te maken. Tijdens Rondje Cultureel Leidschenveen nodigen we u uit om ons werk te komen bekijken. Vol trots tonen wij u tijdens een Open Huis aan de achterkant van het complex aan de Nautilussingel onze resultaten. De meeste deelnemers zijn aanwezig en wij bieden u een kopje thee of koffie aan. (Het is niet de bedoeling om mensen te werven. Helaas is de ruimte daar te klein voor.) Wij hopen op mooi weer dan hebben we ook een klein terras om even te zitten.

Locatie: Seniorencomplex Schelpenhof, ingang aan de achterkant van het complex (Nautilussingel).