Creativiteitscentrum Marianne en Wim du Pre

Zo kunnen we onze bijdrage nu wel noemen. Het accent ligt weer op de beeldhouwkunst. Diverse beelden van mij (Marianne) en cursisten worden getoond,

Volwassenen kunnen zien welke beelden in een workshop worden gemaakt en kunnen zich aanmelden voor een workshop. Ook kunnen zij ¨voelen¨ hoe het is om met speksteen te werken. Kinderen kunnen deze middag experimenteren met speksteen en met een leuk aandenken naar huis gaan.

Nieuw dit jaar is het maken van NANA´s, vrolijke dikke vrouwen naar het concept van Niki de Saint-Phalle.

Ook dit jaar een kleine expositie van modelbouw autos, gemaakt door Wim.

Verder zijn er weer textiele werkvormen, borduurkunst en gehaakte tassen te zien. Het is elk jaar weer een gezellige happening met cursisten. Laat uzelf verrassen en kom gezellig op de thee (of koffie).

Tot 23 juni!

Marianne du Pre

Locatie: Veenweg 95

070-3205831

mabwdupre@hotmail.com