Picknick van Leidschenveen

zondag 7 juni 2020 – Stadsboerderij Landzigt

Ook in 2020 staat de Picknick van Leidschenveen weer op het programma! Deze vindt natuurlijk plaats op Stadsboerderij Landzigt op zondag 7 juni met dit jaar het circus als thema. Vanaf 12.00 staan wij klaar om jullie gerechten in ontvangst te nemen. Het buffet zal rond 12.30 geopend worden, waarna je je bordje kunt vullen met al het lekkers dat iedereen heeft meegebracht. Om van elkaars gerechten te kunnen proeven is het de bedoeling dat je eigen hapjes ruim voldoende zijn voor het gezelschap waar je zelf mee komt. Het enige dat je verder nog hoeft te doen is een fijn plekje uit te zoeken in de picknickweide en te genieten van alle gezelligheid deze middag. 
De goochelaar zal je verbaasd laten staan met zijn magische hoogstandjes en interactieve goocheltrucs. Voor jong en oud is er een circuspleintje waar, onder begeleiding van een echte circusartiest, iedereen zijn kunsten kan tonen. Blijf in balans op een koorddans koord, probeer te jongleren met ballen of kegels en laat een bordje draaien op het puntje van je vinger. Ook kunnen de kinderen zich laten schminken.

Ondanks dat we al veel stralende edities van de picknick achter de rug hebben, houden we ook dit jaar rekening met minder gunstig gezinde weergoden en zullen we tenten tot onze beschikking hebben.

Alle ingrediƫnten zijn aanwezig om er weer een gezellige dag van te maken met elkaar!

We zien jullie graag op zondag 7 juni van 12:00 – 16:00 uur bij Stadsboerderij Landzigt. Komt allen!

Om je aan te melden stuur een mailtje met:

  • je naam,
  • het aantal volwassenen en het aantal kinderen
  • eventuele opmerkingen

naar info@cultureelleidschenveen.nl